Habibi Lyrics in mercedonian | Pajak, Antonia Gigovska

Habibi Lyrics in mercedonian:- Check out the full lyrics of the song titled “Habibi” sung by Pajak, Antonia Gigovska from album – Habibi on this page.

Lyrics are available in:

Here are all the details of Habibi song that you need to know about.

PARTICULARS DETAILS
Song Title | Habibi
Singer Pajak Antonia Gigovska
Lyrics Habibi
Music Hristijan Nasteski
Music Label Urban Records
Stars Pajak x Antonia Gigovska
Album/Movie Habibi

 

Hindi & English ‘Habibi Lyrics‘ from the album – Habibi that has been sung by Pajak, Antonia Gigovska are down below. The song lyrics have been written by Hristijan Nasteski and the music is the composition of Hristijan Nasteski.

Habibi Lyrics

 

Предрефрен: Паjaк и Антониа]
Малку авантура, малку љубов, малку стрес
Заради тие очи паѓам ја на грев
На моите рани ти си единиот лек
Горат чувства, а ти ги топиш као лед
А ноќва ме спушташ и креваш од дно и се тоа ти го правиш намерно
Ко ангел од душа ми отргна зло
My baby, my love, I need you, my love

[Рефрен: Паjак и Антониа]
Habibi, To, to, то, то, то
Со тебе ден и ден и ноќ
Habibi, To, To, To, o, то Habibi love, habibi je
Habibi, To, To, то, то, то
Со тебе ден и ден и ноќ
Habibi, To, To, To, To, то Habibi love, habibi je

[Строфа 1: Антониа]
А ти си ми пекол, пак во мене го бараш лекот
Колку дадов, толку и зедов
Habibi-bibi, дај не лажи ме
Во мракот си светлост
Слатки тајни, слатки лаги криеш безброј
Ти си лудак, и jа сум луда, тоа е реткост
А кој би рекол?
За тебе да го срушам светот

[Предрефрен: Пајак и Антониа]
Малку авантура, малку љубов, малку стрес
Заради тие очи паѓам ja на грев
На моите рани ти си единиот лек
Горат чувства, а ти ги топиш као лед
А ноќва ме спушташ и креваш од дно
И се тоа ти го правиш намерно
Ко ангел од душа ми отргна зло
My baby my love i need you my love!

[Рефрен: Пајак и Антониа]
Habibi, To, to, то, то, то
Со тебе ден и ден и ноќ
Habibi, To, To, To, o, то Habibi love, habibi je
Habibi, To, To, то, то, то
Со тебе ден и ден и ноќ
Habibi, To, To, To, To, то Habibi love, habibi je

[Мост: Паjak]
Ooooooo,ooooooo
Со тебе ден и ден и ноќ
Ooooooo,ooooooo
Со тебе ден и ден и ноќ

Habibi Song Video

1 thought on “Habibi Lyrics in mercedonian | Pajak, Antonia Gigovska”

Leave a Comment